Adrenalinski park Cerkno

ADRENALINSKI PARK CERKNO

Doživite vznemirljivo pustolovščino za vso družino! Adrenalinski park Cerkno združuje zabavo, izziv in adrenalin. Postavljen v gozdu sredi dišečih iglavcev, s čudovitimi razgledi na bližnje jezero in Triglav, ponuja gozdno avanturo s 40 zabavnimi preprekami različnih težavnostnih stopenj, plezalno steno in spust po jekleni vrvi oz. zip-line.

Pustolovščina za vse

V adrenalinskem parku Cerkno lahko preizkusite svojo iznajdljivost, gibčnost in ravnotežje na treh višinskih in težavnostnih nivojih. Vsak nivo sestavlja 12 zabavnih izzivov, ki se zaključijo z vznemirljivim spustom po jeklenici, in so zagotovilo za popoln dan v naravi ali aktivno pustolovščino. Adrenalinski park Cerkno lahko preizkusite pa se lahko vsi, od 6. leta dalje. Za vašo varnost skrbijo naši izkušeni inštruktorji, vsi udeleženci pa ste opremljeni z varnostnim pasom in varovalnim sistemom Saferoller.

 

ZELENA

 

Od 6. leta dalje

140 cm z iztegnjenimi rokami

MODRA

 

Od 10. leta dalje

160 cm z iztegnjenimi rokami

RDEČA

 

Od 10. leta dalje

160 cm z iztegnjenimi rokami


Ob adrenalinsko-pustolovskem parku vodi prehajalna pot za ljubitelje miru in lepih razgledov.  

Plezalna stena

Uživate v plezanju? Umetna plezalna stena v Adrenalinskem parku Cerkno je 8 m visoka in je odličen poligon tako za plezalce začetnike kot izkušene plezalce. Izkoristite plezalni poligon in naj vas ob osvojitvi vrha prevzamejo občutki, ki jih doživljajo največji plezalci ali alpinisti.

Nimate soplezalca, da bi vas varoval? Ni problema! Prednost umetne plezalne stene v Adrenalinskem parku  Cerkno je, da ste med plezanjem pripeti na sodobni varovalni sistem Trublue, ki vas med plezanjem samodejno zadrži oz. ujame, ko se spustite s stene.

Na plezalni steni lahko hkrati plezata dva udeleženca. 

Team building za odrasle ali rojstnodnevna zabava

Kam na team building? Kje pripraviti rojstnodnevno praznovanje? Izberite drugačen način druženja in praznovanja, ki bo navdušil vse! Gozdna pustolovščina, zabavne prepreke, novi izzivi, po zaključenem dogodku pa zmagovalni občutki. Izberite Adrenalinski park Cerkno za praznovanje rojstnega dne ali pa nas kontaktirajte za organizacijo teambuildinga za vaše podjetje.

 Športni dan za osnovne in srednje šole

Pestra izbira programov za šolske skupine, ki želite pri nas organizirati športno-rekreativni dan. Možnost kombinacije pohodništva, plezanja, kolesarjenja in adrenalinskih izzivov na svežem zraku ob vodstvu izkušenih vodnikov in inštruktorjev. Poučno, zdravo in zabavno! 

Kontaktirajte nas: info@hotel-cerkno.si

Darilni bon

Kaj kupiti za rojstni dan? Z darilnim bonom za Adrenalinski park Cerkno obdarjencu podarite nepozabno doživetje v naravi z veliko mere zabave. Izbirajte med darilnimi boni različnih vrednosti. NAROČILO DARILNEGA BONA: info@hotel-cerkno.si

40 različnih dogodivščin 

do 60 obiskovalcev hkrati

CENIK
Preverite ugodne družinske vstopnice, posamezne karte in cenik uporabe plezalne stene.

URNIK:

PET, SOB in NED ZAPRTO

 
Uporaba Parka v času zaprtja ni dovoljena. Ob deževnem vremenu si pridržujemo pravico do zaprtja.
Za obisk Adrenalinskega parka Cerkno je obvezna športna oprema, dolgi lasje pa morajo biti speti.

Projekt ''Naložba v trajnostno preoblikovanje in dvig konkurenčnosti podjetja Hotel Cerkno d.o.o.'' je prejel EU sofinanciranje

Glavni cilj in namen projekta je nadgradnja in prestrukturiranje smučišča Cerkno v celoletno gorsko središče za aktivni outdoor oddih, ki bo izkoristilo naravne in kulturne danosti za trajnostno, digitalno in okoljsko preoblikovanje prek dviga konkurenčnosti.

Projekt zajema naslednje aktivnosti:

  • Posodobitev žičniških naprav, specifično Brdo, Lom in Davčo z novimi električnimi kontrolami,
  • Nakup adrenalinskega parka s plezalno steno,
  • Nakup koles GoGiro,
  • Uvajanje Zero Waste strategije,
  • Nakup snežnega topa.

Izvedba projekta nam bo omogočila dvig konkurenčnosti, povečanje števila zaposlenih, digitalizacijo žičniških naprav in druge pozitivne vplive na okolje in družbo s trajnostnim preoblikovanjem in okolijsko trajnostjo ter vzpostavitvijo družbene trajnosti. Vsi našteti cilji pa bomo omogočili podjetju, da postane bolj odporno na spremembe na trgu in deluje trajnostno, konkurenčno ter kakovostno še naprej.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Višina celotne subvencije: 2.035.552,00 EUR

Več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji: http://www.eu-skladi.si/

 

Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

Name:

Datum prihoda ...

Datum odhoda ...