Prave počitnice za vse letne čase

Cerkljansko s svojo bogato kulturno dediščino in razgibano pokrajino nudi prvovrstne pogoje za aktivno in raznoliko preživljanje počitnic skozi vse leto.

Adrenalinski park Cerkno

ADRENALINSKI PARK CERKNO 

Doživite vznemirljivo pustolovščino za vso družino! Adrenalinski park Cerkno združuje zabavo, izziv in adrenalin. Postavljen v gozdu sredi dišečih iglavcev, s čudovitimi razgledi na bližnje jezero in Triglav, ponuja gozdno avanturo s 40 zabavnimi preprekami različnih težavnostnih stopenj, plezalno steno in spust po jekleni vrvi oz. zip-line.

 

VEČ INFORMACIJ

Kolesarjenje

Hotel Cerkno je nosilec zlatega certifikata Quadal, ki označuje najbolj kakovostne kolesarske hotele na svetu.

Raziščite slikovite cerkljanske vasi ali pa se podajte proti vrhovom na zahtevnejše kolesarske ture.

Pohodništvo

Svež zrak, urejene pohodniške in planinske poti v raznolikih odtenkih letnih časov sprejemajo in nagrajujejo pohodnike s čudovitimi razgledi.

Čez Cerkljansko potekajo Idrijsko-Cerkljanska planinska pot, Slovenska planinska pot, Evropska pešpot E7, Rdeča pot Via Alpina in Predalpska pot.

Avanturistično

Razgibana pobočja, soteske, hribi in reke so idealen poligon za divje pustolovščine.

Od domiselnega fitnesa v naravi, jahanja in športnega plezanja, do lova in ribolova ter zabavnega paintballa za teambuildinge ali kar tako. 

Smučanje

Smučarski center Cerkno velja za najsodobnejše in najbolj varno slovensko smučišče, ki že skoraj desetletje nosi naziv »Naj slovensko smučišče«. Od zahtevnih prog do položnejših pobočij, primernih za smučarje začetnike.

Smučišče z najlepšim razgledom slovi po urejenih progah, pretočnosti, kakovosti smučarske šole in smučarskega vrtca.

Želite biti redno obveščeni o naših aktivnostih?

Name:

Datum prihoda ...

Datum odhoda ...